Meet our new partner - Poly

Friday 3rd July 2020

Mark Kahr, Exertis Global Procurement Director

Basingstoke, England d. 3. juli 2020

Exertis udvider Polys distribution i hele Europa
Forhandlere tilbydes således en komplet løsning til det moderne kontor og fjernarbejde.

Exertis, en førende logistikpartner for globale teknologimærker, annoncerede i dag en udvidelse af sin eksisterende Poly-aftale til at dække alle dens europæiske enheder. Specialområdet Exertis Pro AV og Exertis datterselskab COMM-TEC leverer nu hele spektret af Polys samarbejds- og mødelokaløsninger til detailhandlere i England, Irland, Belgien, Holland, Luxemburg, Frankrig, Tyskland, Østrig, Schweiz, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge og Finland.

- ”Vi har haft et godt forhold til Poly i England, Frankrig og Benelux, så muligheden for at udvide det over hele Europa var nu perfekt for begge virksomheder. Poly leverer en enestående portefølje af produkter til et moderne arbejdsliv og giver vores forhandlere et fremragende tilbud til at imødekomme den voksende efterspørgsel efter fleksible arbejdsmetoder og fremmer samarbejde, ”sagde Mark Kahr, Exertis Global Procurement Director.

”- Virksomheder i alle størrelser kræver lyd- og videoløsninger i høj kvalitet, der let kan distribueres og styres i forskellige rum fra bestyrelseslokalet til mødelokalet og hjemmekontoret. Poly kan tilbyde en premium oplevelse enten på stedet, i skyen eller via en hybrid af begge dele og passer perfekt til vores strategi om at give vores forhandlere komplette mødelokaler og løsninger til fjernbetjening , ”konkluderer Mark Kahr.

Det nye samarbejde kommer rettidigt, da Poly netop annoncerede lanceringen af et nyt partnerprogram og en ny samlet partnerportal. Affilieret program, som er tilgængeligt for detailhandlere på alle niveauer, fokuserer på kompetence og kapacitet snarere end kun salgsmængde, når partnerniveauer bestemmes. Portalen indeholder et omfattende bibliotek med billeder, træning til marketing- og salgsværktøjer, så forhandlere effektivt kan markedsføre og sælge Polys produkter til deres kunder.

Paul Dunne, leder af EMEA-kanaler:
"Exertis Pro AV er nu godt etableret i mange europæiske lande, og muligheden for at udnytte deres dækning, kapacitet og brede forhandlernetværk, da vi går i gang med et ambitiøst program for at samarbejde med flere partnere med flere af vores produkter, er gavnligt for begge parter. Markedet vokser inden for headset, tale og video, og vores portefølje er unikt placeret for at lette det moderne kontor og arbejde eksternt. Med deres dedikerede teams og ekspertise inden for UC, AV og netværk kan Exertis Pro AV yde support både før og efter salget samt tilbyde forhandlere mulighed for at vise deres kunder fuldt udstyrede Poly-mødelokaler.

Om Exertis Group
Exertis er en førende teknologidistributør af forbruger- og virksomhedsprodukter fra etablerede teknologimærker, der er stigende, og er et 100% ejet datterselskab af moderselskabet DCC PLC, et FTSE 100-selskab. Efter 39 års rentabilitet fortsætter Exertis med at overgå markedet med en omsætning på 3,9 mia. Pund i FY2020. Exertis repræsenterer 2.400 globale vækstmærker og sælger til mere end 50.000 detail- og detailkunder. De leverer også en branche-førende og innovativ vifte af tjenester og samlede løsninger. Med kontorer i Europa, Nordamerika, Mellemøsten og Kina og med global rækkevidde gennem sin forsyningskæde beskæftiger Exertis 4.200 mennesker i 21 lande.

For mere information om Poly i Norden, kontakt:
Fredrik Tidemar
Forretningsdirektør AV | Norden
+46 700 52 22 21
fredrik.tidemar@exertis.se

AC-mediekontakt:
Nigel Judd
+351 963 961 388
njudd@alentejo-estudos.com
PCS

Exertis Expo

Sveriges største messe for IT og AV.
11 mars, Eriksbergshallen i Göteborg.

Läs mer

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.