Exertis Pro AV goes global

Friday 2nd October 2020

Tim Griffin, administrerende direktør DCC Technology

Exertis’ ejer DCC meddeler den 1. oktober 2020, at specialområdet Pro AV nu lanceres globalt.

Med en ny strategi og fokus på Pro AV styrker Exertis sin position med hensyn til ekspertise og kompetence globalt, da Pro AV kommer til at omfatte alle virksomheder i hele Europa, Nordamerika, Australien og Asien.

Exertis’ erhvervelse af Stampede Europe, Asia og Australia i 2018-2019 blev startskuddet for overgangen til Exertis Pro AV. Fra i dag er også USA, Canada og Latinamerika samt Exertis Go Connect i Belgien omfattet af Exertis Pro AV. I løbet af nogle år vil erhvervelsen af COMM-TEC, med virksomheder i Tyskland, Schweiz, Østrig, Italien, Spanien, Portugal og Holland også indgå i specialområdet Pro AV.

"Dette er mere end et nyt navn. Alle Exertis-ejede virksomheder arbejder nu sammen for at tilbyde en global platform til alle vores leverandører, en direkte vej til en verden af Pro AV-forhandlere og -slutkunder”, siger Tim Griffin, administrerende direktør DCC Technology.

Exertis Nordics har i mange år haft et etableret og kvalitativt fundament i Pro AV, da en stor del af vores forretning og ekspertise ligger lige netop inden for dette specialområde. Læs den globale pressemeddelelse fra Exertis i sin helhed på exertis.co.uk:
https://www.exertis.co.uk/news/article.php?id=5f75908c38d7adoc572048362
PCS

Exertis Expo

Sveriges største messe for IT og AV.
21 oktober, Åbymässan i Göteborg.

Läs mer

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.