Et ekstremt første halvår med god vækst

Tuesday 17th November 2020

Tim Griffin, Administrerende direktør for DCC

’’Det har været et ekstremt første halvår’’ siger Tim Griffin, Administrerende direktør for DCC.

DCC og den administrerende direktør for Exertis-koncernen, Tim Griffin, oplyser i CRN UK, at Exertis første halvdel af regnskabsåret 2020 har været et år med ekstreme begivenheder.

Moderselskabet DCC rapporterede et samlet fald i omsætningen på 20% sammenlignet med året før. Koncernens driftsresultat steg dog med mere end 8% til £176,1 mio.

Omsætningen for DCCs teknologienhed Exertis steg næsten 10% til £1,9 mia.

’’Det første halve år har været en tid med ekstremer – vi har haft nogle virksomheder inden for gruppen, der virkelig er blevet udfordret, mens andre har været ekstremt velsignede,’’ siger Tim Griffin.

’Det er det fine i vores alsidige forretningsmodel – at vi har en række forskellige specialfunktioner og en bred vifte af produkter, så vi er fleksible i forhold til efterspørgsel på markedet. På denne måde vækster vi både på indtægt og fortjeneste,’’ konkludere Griffin.

I Sverige, Norge, Danmark og Finland har tendensen været den samme, og ledelsen er optimistisk:

‘’Det har været en udfordrende tid i Norden siden foråret, men med hensyn til omsætning har vi passeret sidste års tal. Vi gør stærke fremskridt og ser positivt på det nye år’’ siger Christer Svärd, administrerende direktør for Exertis Nordics.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
11 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.