Vi fortsætter med at træffe kloge valg for vores miljø

Wednesday 12th January 2022

Christer Svärd, administrerende direktør i Exertis Nordics

Vi tager vores fremtid alvorligt, og vi starter 2022 med at tage endnu større ansvar for miljøet. Hvert år genbruger vi over 240 tons plastik, mere end 945 tons teknologi (plastik og metal) og næsten 165 tons træ, og vi vil gøre endnu mere!

Vi har derfor gjort tilgængeligheden af genbrug endnu bedre for vores personale. En ny genbrugsstation, hvor flere forskellige materialer kan genbruges, blev åbnet på vores hovedkvarter i Mölndal, Sverige, i efteråret 2021.

Fra 2022 vil vi kun bruge bilmodeller, der er helt eller delvist drevet af elmotorer. Alle vores firmabiler vil være rene elbiler eller plug-in hybrider. Vores mål er at lave et så lille miljøaftryk som muligt, og hver handling tæller.

Som medarbejder hos Exertis skal det være nemt at træffe miljørigtige valg i din hverdag. Alle skal kunne føle sig stolte over at arbejde i en virksomhed, der aktivt arbejder for at skabe et bedre miljø og har som mål at sætte et så lille miljøaftryk som muligt. Hver handling tæller,” siger Christer Svärd, administrerende direktør i Exertis Nordics.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
11 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.