Nyt samarbejde med Airthings - for et bedre indeklima

Tuesday 8th February 2022

Dick Huvitus, Product Manager Retail, Exertis Nordics

Under de seneste års pandemi har vi brugt mere og mere tid indendørs, og kvaliteten af den luft, vi indånder, er blevet et stadig vigtigere emne. Hvordan påvirkes vi af skimmelsvamp, fugt, tør luft, dårligt ventilerede rum, luftforurenende stoffer eller farlige stoffer som radon? 30 millioner mennesker i Europa lider af astma, og deres livskvalitet påvirkes af luften, både udendørs og indendørs.

Med fokus på vores sundhed og hvordan vi kan måle og påvirke den luft vi indånder, indleder vi nu et samarbejde med Airthings, virksomheden der blev startet i Norge i 2008 og som nu er placeret flere steder i verden.

Airthings er en interessant virksomhed med opgaven at give verden mulighed for at trække vejret bedre og som har unikke produkter, der vil være et godt supplement til vores Smart Home-sortiment. De er lige til tiden ved at tilbyde produkter til at måle indeklimaet, mange af os bruger så meget som op til 90% af vores tid indendørs, så det er vigtigt at holde styr på, hvilke niveauer af luftforurenende stoffer, CO2, radon, fugt og luftbårne stoffer der er i luften, vi indånder,” siger Dick Huvitus, Product Manager Retail, Exertis Nordics.

Airthings er en global teknologivirksomhed og producent af prisvindende radon- og indendørs luftkvalitetsmålere til boligejere, virksomheder og professionelle. Airthings blev grundlagt i 2008 og har påtaget sig opgaven med at sikre, at mennesker over hele verden kender virkningerne af indendørs luftkvalitet og kan tage kontrol over deres helbred gennem enkle, overkommelige og højkvalitets tekniske løsninger og samtidig optimere energiforbruget i bygninger. Airthings produkter har gjort radondetektering og indendørs luftkvalitetsovervågning nem at installere, præcis og brugervenlig og har modtaget adskillige priser, herunder TIME's Best Inventions of 2019 award og CES Innovation Award Honours 2019 og 2021. Hovedkvarter i det centrale Oslo, med kontorer i USA, Canada og Sverige over 140 ansatte fra mere end 30 nationaliteter.

For mere information, besøg airthings.com.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
9 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.