Exertis | News

Vores velgørenhed 2023 er Læger Uden Grænser (MSF)

Monday 6th February 2023

I løbet af 2022 har vi samarbejdet med forskellige velgørende organisationer såsom lokale hospitaler, Bymissionen, UNHCR og WWF, hvor vi gennem indsamlinger, appeller til vores partnere og gennem samarbejder har indsamlet både penge og gadgets, der har hjulpet organisationerne i deres arbejde.

Frem mod 2023 har virksomhedens medarbejdere i vores nordiske virksomhed stemt om, hvilken organisation vi vil sætte ekstra stort fokus på i år. Vi tror på alle menneskers lige værdi og retten til et sikkert og sundt liv, så i 2023 er vi stolte partnere for Læger Uden Grænser (MSF).

Læger uden grænser (MSF)
Organisationen blev startet i 1971 i Paris af en gruppe læger og journalister, som så behovet for en uafhængig hjælpeorganisation dedikeret udelukkende til humanitært medicinsk arbejde. I dag arbejder Læger uden Grænser i over 70 lande rundt om i verden og yder vigtige bidrag under store verdenskriser som folkedrabet i Rwanda i 1994, hungersnødkatastrofen i Somalia i 2011 og Covid-udbruddet, der ramte hele verden i 2020.

Læs mere om Læger Uden Grænsers arbejde på deres hjemmeside:
https://msf.dk/

Hvis du vil give et bidrag, kan du nå Exertis Nordics indsamling her:
https://egen-insamling.lakareutangranser.se/en/fundraisers/exertis-nordics-for-alla-manniskors-ratt-till-ett-friskt-och-tryggt-liv
PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
9 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.