Exertis | News

Yealink bliver vores nye nordiske partner i UC&C

Friday 24th February 2023

Fredrik Tidemar, Business Director Pro AV Exertis Nordics

PRESSMEDDELELSE 2023-03-02

Vi fortsætter vores stærke start på året ved at indgå aftale med endnu en international og stærk partner, Yealink - fra UC&C (Unified Communication & Collaboration).

Yealink tilbyder innovativ teknologi til Microsoft Teams-enheder og headsets tilpasset professionelle MTR-videokonferenceløsninger.

"Vores mål er at være den førende distributør indenfor UC&C i Norden, og vores samarbejde med Yealink gør os endnu mere relevante for markedet og gør os til en fuldendt distributør indenfor mødelokaler og arbejdspladser", siger Fredrik Tidemar, Business Director Pro AV Exertis Nordics.

Siden 2001 har Yealink leveret innovativ teknologi til et globalt marked og er en solid spiller i verden af Unified Communication & Collaboration.

"Den komplette portefølje, som Yealink tilbyder, vil gøre det muligt for Exertis Nordics at imødekomme de forskellige behov hos flere af dine kunder. Vores samarbejde vil passe til Exertis Nordics for positioneringen af en omfattende portefølje og værditilvækst service, og vi ser frem til at levere vores innovative UC&C-løsning til flere kunder, der har behov for at forbedre deres arbejdseffektivitet og produktivitet," siger Jeff Zhang, salgsdirektør for EMEA Yealink.

Kvaliteten og kapaciteten af produkterne gør Yealink til en nøglespiller i branchen. De arbejder for at hjælpe enhver person og organisation med at assimilere teknologi for at skabe "Easy Collaboration, High Productivity" i hverdagen.

"Som specialistdistributør har Exertis Pro AV omfattende viden om produkterne og tilbyder professionel service til både IT- og Pro AV-forhandlere. Vi er overbeviste om, at Exertis Pro AVs mangeårige erfaring og viden om dette marked vil gøre os i stand til at markedsføre vores innovative produkter til detailhandlere med speciale i UC-løsninger”, siger Jeff Zhang, salgsdirektør for EMEA Yealink.

Exertis vil have hele Yealinks sortiment, for bedst muligt at komplementere det nuværende sortiment til hybridarbejdspladsen, og desuden kunne tilbyde andre smarte produkter til det moderne mødelokale.

Om Yealink
Globalt, er Yealink en førende udbyder af Unified Communication & Collaboration Solutions, der er specialiseret i videokonferencer, stemmekommunikation og samarbejde, dedikeret til at hjælpe enhver person og organisation med at omfavne kraften i "Easy Collaboration, High Productivity".

Med klassens bedste kvalitet, innovative teknologi og brugervenlige oplevelser, er Yealink en af de bedste udbydere i mere end 140 lande og regioner, rangerer nr. 1 i IP Phones globale markedsandel og er Top 5 førende på markedet for videokonferencer (Frost & Sullivan, 2021).
For mere information, besøg venligst: www.yealink.com

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en af nordens største og hurtigst voksende distributører af IT- og Pro AV-produkter, konfigurationstjenester, sikkerhed & overvågning og underholdning (bøger, spil & legetøj) og er en af Nordens største producenter af computere. Vores hovedkontor og lager ligger i Gøteborg med lokale kontorer i Stockholm, Varberg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsinki i Finland og København i Danmark.

Vi arbejder i øjeblikket med over 250 leverandører og mere end 4.000 forhandlere i hele Norden. Siden 2014 har virksomheden været en del af Exertis Group, en af Europas største distributører af teknologi, med en omsætning på tæt på næsten 40 milliarder DKK.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
17 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.