Exertis | News

Ny nordisk aftale med det svenske designmærke Kondator

Wednesday 14th June 2023

Fredrik Tidemar, Business Director. Pro AV, Exertis Nordics

PRESSEMEDDELELSE 14-06-2023

Exertis Nordics underskriver en nordisk aftale med Kondator, det svenske designmærke med stilfuldt og innovativt tilbehør til arbejdspladsen.

"Vi ønsker at styrke vores udvalg af bordbrønde og stikkontakter samtidig med, at Kondator har brug for hjælp til at nå bredere ud med deres produkter indenfor AV/IT-kanalen - "det er et perfekt match.", siger Fredrik Tidemar, Business Director. Pro AV, Exertis Nordics.

Kondator blev grundlagt i Tyresö, Stockholm, Sverige, i 1983. Ambitionen var at tilbyde funktionelt og innovativt tilbehør til arbejdspladsen og kontoret. At lede udvikling frem for at følge den. Fyrre år senere har den ambition gjort Kondator i dag til en international designvirksomhed inden for tilbehør til arbejdspladser. Den store interesse fra Norden og Europa gør, at udvidelsen kun fortsætter.

"Kondator fokuserer på fremtrædende partnere i det nordlige Europa og Exertis bliver en strategisk vigtig partner for os. Vi ser frem til nye forretningsmuligheder gennem den bredde af kunder, som Exertis har, og den eksponering, som Exertis tilbyder både digitalt og fysisk," siger Sebastian Bergqvist, Area Sales Manager hos Kondator.

Ved at fokusere på både design og innovation har Kondator skabt et unikt produktmix med prioritet på elektriske løsninger, belysning og monitorarme. De tilstræber også at have en høj grad af fleksibilitet og god kundeservice, for altid at forstå slutbrugeren i både små virksomheder og større komplekse projekter.

"Hos Exertis vil Kondator nå langt bredere ud, på nordisk plan, hvilket forhåbentlig vil føre til kraftig vækst. For Exertis udfylder Kondators produkter en vigtig funktion i vores samlede tilbud til mødelokaler og arbejdspladser. Vi samarbejder også gerne med en lokal producent og dermed tilbyde deres produkter til det nordiske marked," siger Fredrik Tidemar.

Snart vil der være lancering af flere spændende produkter fra Kondator, med klassiske innovative løsninger og spændende design, til udrulning hos Exertis Nordics.

Om Kondator
Kondator er det svenske designmærke, der har tilbudt stilfuldt og innovativt tilbehør til arbejdspladsen siden 1983. Kondator har sin oprindelse i generationer af svensk iværksætteri og teknisk opfindsomhed. Det kombinerer vi med en lang tradition for stilfuldt svensk design. En kombination, der gør vores produkter unikke på det internationale marked, og som blandt andet er blevet belønnet med den prestigefyldte designpris The Red Dot Award.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en af nordens største og hurtigst voksende distributører af IT- og Pro AV-produkter, konfigurationstjenester, sikkerhed & overvågning og underholdning (bøger, spil & legetøj) og er en af Nordens største producenter af computere. Vores hovedkontor og lager ligger i Gøteborg med lokale kontorer i Stockholm, Varberg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsinki i Finland og København i Danmark.

Vi arbejder i øjeblikket med over 250 leverandører og mere end 4.000 forhandlere i hele Norden. Siden 2014 har virksomheden været en del af Exertis Group, en af Europas største distributører af teknologi, og i 2022 var vores omsætning i Norden på 3,9 milliarder SEK.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
9 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.