Exertis | News

Nyt nordisk samarbejde med ASUSTOR

Wednesday 28th June 2023

Conny Åsvangen, Category Manager Retail & EduTech Exertis Nordics

PRESSEMEDDELELSE 28-06-2023

Exertis Nordics indleder nyt samarbejde med ASUSTOR, førende innovator og leverandør af løsninger til privat cloud-lagring og videoovervågning.

Aftalen betyder, at vi bliver enedistributør i Norden, og vi ser frem til, at vores nye partner udvider og færdiggør vores udvalg af netværkslagringsløsninger, firmware, hardware og applikationer.

"Vi starter vores samarbejde med ASUSTOR for at supplere og udvide vores sortiment i NAS-kategorien," siger Conny Åsvangen, Category Manager Retail & EduTech Exertis Nordics.

"Exertis er en afgørende brik for ASUSTOR i Norden, og det er bydende nødvendigt at bevare et godt forhold til Exertis for at vokse markedet sammen", siger Jack Lu, Marketing Manager, Asustor Inc.

ASUSTOR tilbyder markedets NAS af høj kvalitet, der er hurtige, effektive, pålidelige og overkommelige til slutbrugere og virksomheder. Deres eksklusive Wake-on-WAN, EZ-Sync og MyArchive funktionalitet giver brugerne øget sikkerhed og fleksibilitet.

"Vi er afhængige af, at Exertis, den førsteklasses distributør, bliver vores strategiske partner til at markedsføre vores innovative produkter til kunderne og udvikle forretningen sammen", siger Jack Lu.

ASUSTORs nye produktlinje, Flashstor, er deres første all-SSD NAS, og den er stærkere, mere effektiv og hurtigere end nogen anden all-SSD NAS på markedet lige nu.

Om ASUSTOR
ASUSTOR Inc. blev grundlagt i 2011 og blev etableret via direkte investering fra ASUSTeK Computer Inc. ASUSTOR-varemærket blev skabt som en samling af "ASUS" og "Storage".

ASUSTOR er en førende innovatør og udbyder af privat cloud storage (netværkstilsluttet lagring) og videoovervågning (netværksvideooptager) løsninger, også specialiseret i udvikling og integration af relateret firmware, hardware og applikationer. Vi er dedikerede til at give verden en uovertruffen brugeroplevelse og det mest komplette sæt af netværkslagringsløsninger som muligt.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en af nordens største og hurtigst voksende distributører af IT- og Pro AV-produkter, konfigurationstjenester, sikkerhed & overvågning og underholdning (bøger, spil & legetøj) og er en af Nordens største producenter af computere. Vores hovedkontor og lager ligger i Gøteborg med lokale kontorer i Stockholm, Varberg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsinki i Finland og København i Danmark.

Vi arbejder i øjeblikket med over 250 leverandører og mere end 4.000 forhandlere i hele Norden. Siden 2014 har virksomheden været en del af Exertis Group, en af Europas største distributører af teknologi, og i 2022 var vores omsætning i Norden på 3,9 milliarder SEK.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
17 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.