Exertis CapTech indgår Nordisk aftale med Lenovo

Thursday 27th February 2020

Exertis udvider sortimentet væsentligt. En aftale med verdens største PC producent Lenovo er underskrevet og produkterne er snart på lager og tilbydes til alle kunder. Aftalen gælder fremfor alt consumer og gaming produkter og gælder for hele det nordiske markede. Exertis er allerede en af Nordens største distributører og fortsætter med denne aftale væksten. Hvorfor faldt valget lige på Lenovo?

Vi er i dag store på PC indenfor Business to Business og vores egen PC produktion er den største i Sverige, men på consumer-markedet har vi gennem længere tid haft fokus på at udvide sortimentet. Derfor søgte vi en partner som komplimenterer os som distributør og som os har har fokus og satser på det Nordiske markede. Det er vigtigt for os at både brandet og produkterne passer med vores løfte til vores kunder om at tilbyde kvalitet og holdbarhed.

Gaming er et område vi er kendte for i forvejen, både indenfor viden og sortiment, og Lenovo’s produkter passer perfekt ind her med deres værdsatte Legion produkter. Legion afspejler hvordan vi selv ser på Gaming og er noget som vi meget gerne anbefaler til vores kunder.

Hvad indebærer aftalen for vores kunder?
Lenovo har valgt at sige ja til et partnerskab med os, for at vi kan kan hjælpe dem med et kundesegment de selv har svært ved at dække og som er vores fokusområde, det brede marked af små og mellemstore forhandlere. Disse kunder har tidligere ikke haft adgang til store dele af Lenovos sortiment på det Nordiske markede da fokus fra andre distributører har ligget på store kunder, noget som nu ændres med vores nye aftale.

Lenovo har længe efterspurgt dette og det er derfor dejligt at aftalen nu er på plads, så vi kan begynde at fylde lagret med Lenovo produkter. Vores kunder forventer et bredt udvalg, god tilgængelighed hvilket vi snart kan tilbyde, fremfor alt indenfor desktop, notebook, chromebook, monitorer og tablets. At indgå aftale med verdens største PC producent viser også vores kunder at vi er i fortsat udvikling og at vi fortsætter med at skabe rammerne for at vores kunder kan vækste sammen med os.


For mere information
Carsten Ibsen

Sales Director | Denmark +45 41 41 33 22
carsten.ibsen@exertis.dk
PCS

Exertis Expo

Sveriges største messe for IT og AV.
11 mars, Eriksbergshallen i Göteborg.

Läs mer

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.