Exertis

Velkommen til en af Nordens største og hurtigst voksende distributører på teknologi og leverandør af specialiserede serviceydelser.

Exertis er en af Nordens største it-, AV-, Large Display- og Entertainment distributører (spil, film, bøger og legetøj). Siden starten i 1996 har vi haft en stigende vækst hvert år og i 2015 havde en omsætning på 1,8 miliarder. Hovedkontor og lager ligger i Göteborg med lokale kontorer placeret flg. steder. Stockholm, Umeå, Helsingborg i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsingfors i Finland og København i Danmark. Selskabet har i dag 190 ansatte.

Vi er en fokuseret distributør med stor engagement. Med fokus mener vi, at vi inden for hvert forretningsområde tilpasser vi vores sortiment så vi kan tilbyde et meget højt viden niveau indenfor hvad vi arbejder med og sælger. Vores engagement går igen i alle dele af virksomheden samt alle relationer med leverandører og kunder. Vi ønsker at overgår alle dine forventninger, yde en høj kvalitet og stræber altid efter at være det bedste alternativ.

Med brugerdefinerede løsninger, udviklede logistik og højteknologiske systemer er vi i spidsen for at imødekomme enhver kundes unikke krav og ønsker. Vi optimere løbende med ny teknologi samt kontinuerligt opdatere vores produkt sortiment, dette sikrer at vi kan tilbyde alt hvad vores kunder skal bruge og forventer i dag og i morgen.    

Vore nøgleord: Personlig kontakt – Kvalitet – Hurtig leverance
Vores vision: Vi vil være første valg for alle vores kunder og leverandører samt være markedsledende inden for de forretnings områder vi driver.

Vi samarbejder med mere end 250 producenter og over 4.000 forhandlere i hele Norden. I vores seneste finansielle rapport 31. marts 2015 omsatte vi 1,8 miliarder SEK med en tilvækst på 12%..


Exertis arbejder i dag inden for følgende områden:

  • IT - PC´er, monitorere, komponenter, produktion, server, konfiguration, gaming, netværk, tilbehør og software
  • Entertainment – Film, spil, bøger og legetøj.
  • Pro AV – AV udstyr til konference, uddanelse kontor og Digital Signage samt konfigurations ydelse og hjælp til udbyd.
  • PC konstruktion & konfiguration – Exertis hovedforretning med logistik har altid været at bygge computere. Vi er i dag Sveriges største med leverance af ca. 50.000 PC-enheter om året. Det giver os et højt niveau af viden om hardware og tilbehør og en fordel frem for vores konkurrenter tilbyder vi også en række konfiguration ydelser.

DCC plc

Exertis er en del af DCC plc, et firma FTSE 100, der specialiserer sig i international salgs-, marketing-, distributions- og forretningsydelse med over 10.000 ansatte over hele verden og en omsætning på 10,5 miliarder. At Exertis er en del af DCC giver os en finansiel styrke og evnen til løbende at investere i nye forretnings tiltag.

Core Values

Vores værdier

På ExertisCapTech arbejder vi ud fra at blive bedømt på hvordan vi agere så vores omdømme er tråd med virksomhedens værdier.

 

Läs mer
PCS

Exertis Expo

Sveriges største brancemesse for forhandler.
19 oktober, Eriksbergshallen i Göteborg.

Læs mere