Exertis | Välgörenhet

Velgørenhed

Exertis er stolt af at have en lang tradition for at deltage i velgørenhedsprojekter verden over.

At give tilbage

I Sverige 2016 gennemføre vi et projekt sammen med Børnecancerfonden.

Exertis stöttar CBRE och PLAN:s barnprojekt i Sierra Leone

I 2015 indsamlede CBRE penge til at hjælpe PLAN med at bygge skoler og skabe en bedre fremtid for 135.000 børn, især piger, i Sierra Leone. For at skabe opmærksom på projektet sejlede 3 personer fra CBRE 100 sømil på kun 3 dage i oktober.

Sammen med Kaiser Baas støttede Exertis projektet med et højopløselige actionkameraer, for at dokumentere sejladsen.

Klik HER for at se filmen om sejladsen.

Klik HER for at se filmen om sejladsen.: CBRE & PLAN International help build a better future in Sierra Leone.

TechAid 2015

I 2015 hjalp Exertis Saber Trust, velgørenhedsorganisation, at opbygge en skole i Ghana. sammen med Dell notebooks og tabletter blev der doneret 50.000 Pund til konstruktionen.

Klasseværelser i Ghana er altid alt for dårligt udstyrede og det er ikke ualmindeligt at der kun er et eksemplar af en lærebog der deles af hele klassen. De fleste børn har ikke adgang til skrivematerialer og læring føles ofte som op ad bakke.

Exertis samarbejder med Saber Trust, velgørenhedsorganisation, som arbejder for at sikre, at alle har deres lærebog, og klasseværelserne har det rette udstyr til læring i deres respektive lande. Vi ønsker at støtte bedre læringsmuligheder.

Besøg TechAids webside for at lære mere.

Donation til Burys hospice for børn

I 2015 donerede vi 16.000 pund til Grace's Place, Burys Hospice for børn. Pengene gik til medicinsk udstyr og spilkonsoller.

Grace's Place er et hospice i det nordlige Manchester med speciale i børn der lider af kræft, neurosygdomme, genetiske sygdomme og fysiske handicap. De fokuserer på at skabe et smukt, fredfyldt og trygt miljø for familier med børn, der har livstruende eller uhelbredelige sygdomme.

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om sejladsen der samlede penge ind for at hjælpe 135.000 børn.

Exertis chefer cyklede 200 miles fra Stoke til Basingstoke

Exertis chefer deltog i et velgørenhedscykling fra kontoret i Stoke til kontoret i Basingstoke. Der blev i alt indsamlet 22.000 pund, de blev doneret til Naomi House og andre mindre velgørende organisationer.